Top zanimljivo

Zabave čine da se osjećam kao stranac u osobi odijelo – i piće preživjeti ih nije pomoglo

Nisam potpuno siguran kad sam odlučio da prestanem ići na zabave. Da bi se sažvakati, piti stvari, projekcije, soirees i shindigs. Možda je bilo vrijeme, na otmjenoj zabavi, da sam se našla kako govorim potpunom strancu kako, dok sam nosila kostim kao što je njihov, upijala se nakon podcjenjivanja vremena da skinem odjeću. (Luđačka košulja, ako ste zainteresirani.)

Ili je to možda bilo vrijeme kad sam se zapravo smočio.

To se, naravno, ne smije miješati s vremenom, na drugoj zabavi, koju sam povratio u sudoperu, prije nego što sam shvatio da je domaćin upravo pripremio svježu zdjelu punča u sudoperu. Kao što sam rekao u to vrijeme, to je glupo mjesto ostaviti zdjelu bušiti čak i privremeno, ali nikada nisam bio idući u pobijediti taj argument – ili naknadne kerfuffle u kojem sam tvrdio da ako bilo tko od nas treba ostaviti, to bi stvarno trebao biti on.

To bi čak moglo biti vrijeme kada nije bilo tjelesnih tekućina uključenih, ali poznati narod umjesto toga: Julianna Margulies u New Yorku, Andrew Lloyd Webber u Belgraviji, kraljica u Holyrood Palace. (Ne smijete dirati kraljicu, očito.)

Ili je to mogao biti jedan od bezbroj prigoda u kojima je bilo samo neugodnosti i poniženja (glavni, manji i zamišljen) koji su izdržali kao što sam mislio sam trebao uživati u strankama i možda nisam bio stvaranje dovoljno napora da se šumeći. Ili je to moglo biti jedan od vremena – neizbježno u mojim godinama – kad sam ušao u stranku da se pozdravi bivši, ili još gore, bivši i njihov novi partner. Biti društven ili nečuven svibanj osjećati kao posebno učinkovitobrambenih mehanizama u trenutku, ali one trenutke kada sam mislio da sam skriva svoju štetu? To je bila jedina stvar koju su drugi mogli vidjeti, vjerojatno vidljiva iz svemira.

Dakle, nakon jedne posebne fete gore od smrti, prestao sam ići na zabave. Nema više čupanje prosecco off srebrne salvers, prolijevanja male zdjele rižota dolje sebe i / ili sapunzvijezde, igranje neformalne, ali visoke udjele igre skrivača s ljudima koji, iz razloga sve previše lako pojmiti, nije me jako puno. Dosta je bilo.

U rijetkim prilikama da sam zapravo dobiti pozvani na stvari ovih dana, ja obično opada. Sada, najljepši put mogu zamisliti sjedi na kauču s prijateljem, jede pizzu i gledajući Star Trek: Discovery (opet) ili Ustinov verzija Zla pod suncem (opet).

Razmišljao sam o tome nedavno na zabavi. Stvarno elegantan godišnji događaj, uvijek u lux London hotelu i ozbiljno star-studded. Bio sam nekoliko puta, ali ove godine, vjerojatno po prvi put, stvarno sam uživao. Nisam mislio da je to moguće na zabavi. A ipak sam bio tamo. To nije odraz na prigodu prethodne iteracija – objektivno, to je jedan od najboljih stranaka možete ići na – ali bilo je nešto drugačije ove godine. Očito nisam mogao samo osjećati sretan i osjećaj užitak, a ne analizirati zašto. Što je bilo drugačije? Što se promijenilo? To bih bio ja.

Glavna razlika je bila što se nisam pokušavao zabaviti. Proveo sam večer razgovarajući s ljudima volim – ljudi volim – i imaju zanimljive, zanimljive razgovore s ljudima jedva sam znao. Nisam bio u potrazi za provjerom od stranaca. Nisam trebao spustiti druge da se osjećam bolje jer sam se osjećao dobro. U osnovi, moje motivacije za odlazak na zabavu su bile drugačije. Za mene, ako je moja motivacija pogrešna, što god da završim kontaminirano je time. Voće sa otrovnog drveta, da tako kažem.

Također, više ne pijem. Sve to znači da sam sada nešto što sam rijetko bio: bio sam prisutan. JA pa ipak nađi prema Internet lukav ali poput svi vrijedan, Internet uzeti obavljanje. I ovdje je stvar koja je ključna za mene: Ja ne mislim o tome kao promjenu koju sam napravio, ali onaj koji se događa.

Sada se osvrnem na prethodne zabave i mogu ih osvijetliti, pakirati ih kao anegdote, tako da mogu zvučati gotovo bezopasno, moja suđenja trivijalna. Ali u to vrijeme, bili su grozni. Osjećaj kao vanzemaljac u odijelu nije lijep način da se. To je usamljen, nemilosrdan i iscrpljujući – i sjajan, bio sam ljut. Još uvijek se tako osjećam ponekad, ali ne toliko kao prije. Držim se za novog sebe, koji ide samo na zabave s pravim razlogom. Jer, za mene, promjena je proces, a ne događaj. Što je isto tako dobro, budući da se događaji i ja nisam veliki mješalice.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close