Top zanimljivo

10 načina da postanete samouvjerenija osoba

Povjerenje. Nisi roрen s tim. Pa, vjerojatno ne. Kao mišićna masa, ti ga izgraditi tijekom vremena. Mnogi od nas ne, ipak. Mi ovčji šišati kroz život na pola snage, a ne ni blizu živjeti do našeg punog potencijala, na poslu, u ljubavi, što god. Koliko je to tužno?

Istina je da nemamo hrabrosti živjeti svoj najbolji život. Igramo na sigurno. Strah od neuspjeha — i ismijavanja zbog toga — prejak je.

Dobra vijest je da nikad nije prekasno da ti mojo radi. Bez uzimajući previše Stuart Smalley self-help hokey ovdje, učiniti sebi uslugu i prihvatiti da možete jednog dana probuditi osjećaj jak, sposoban i uvjeren. Spreman je da preuzmeš svijet. Ali ne bez šepuriti izvan svoje zone udobnosti prvi i često.

Izgradnja povjerenja je kreposni ciklus. Nitko osim tebe je na vozačevom mjestu. Sve što trebate učiniti je kopča gore i pokušati nešto što nikada nisu pokušali prije, nešto što niste sigurni da možete učiniti, nešto što vas plaši. Govori pred publikom uživo. Uzmi 5K. Zauzme se za sebe kad trebaš. Onda probaj nešto novo. Radi to opet i opet dok ne saznaš duboko u kostima da si nezaustavljiv, kao da ne postoji ništa što ne možeš učiniti.

I kraj scene. Pep razgovor više. Sada je vrijeme za akciju. Da biste dobili te marširanje pouzdano u smjeru svojih snova, ovdje je nadahnjujući popis od 10 samopouzdanja-potaknuti aktivnosti pokušati. Svi su potpuno izboиni i uredno su zapakirani u ohrabrujuжu infografiku koja se uklapa kroz hrabre duљe iza Vegas Extreme Skydiving.

Hajde, skoči. Radite svoj put hrabro niz popis. Izazivamo te. Samo će te ojačati.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close