Infomagazine vesti

Proslavite ovaj Holi s nevjerojatnim popust ponude i ponude; zgrabite svoje favorite po oskudnoj troškova dostave

Zime gotovo blijede i uz ugodno vrijeme udaranje u, svi smo postavili raspakirati naše ljetne odjeće kolekciju. Vrijeme je ugodno, vjetrovito i malo ljeto za branje tvoj OOTD aka odijelo dana. Je li vrijeme za kupovinu? Hajde da saznamo!

Kao dio svog festivala prodaje, e-commerce tvrtka Freekamal je pokrenula “Bring shipping cost & Get product Free Offer”, pri čemu imate priliku iskoristiti 20-100% popust na muške i ženske odjeće zajedno s drugim elektroničkim proizvodima.

Popust Ponude na Muška Odjeća

Pa, e-commerce stranice do sada su leveraged free-shipping troškova ponuda, ali što ako ste mahnuo off cijelu cijenu, ali troškova dostave? U https://www.freekamal.co.in/sale možete zgrabiti svoje omiljene majice plaćanjem iznosa žetona od 1 rupije zajedno s troškovima dostave.

Teški popusti na Kurtis daju ženama priliku da nose drugačije u svakoj prilici. Žene također mogu kupiti shapewear na teške popuste clubbed s drugim nevjerojatnim ponudama. Check out najnovije ponude počevši od samo Rs. 399 ovdje

Popust ponude na nekim od najboljih mobilnih telefona su nevjerojatne. Možete kupiti certificirani obnovljeni slušalica počevši od samo 2749. Prodaja je, međutim, uvjetovana “Srećom sreća”, što znači da će samo nekoliko kupaca dobiti priliku iskoristiti ovu ponudu. Marke navedene u kategoriji mobilnog telefona su OPPO, Vivo, realme, Icecream, Samsung, Nokia., Redmi i Maxfone. Uzmi jednu za sebe.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close