Infomagazine vesti

Osamdeset posto žena Putnici su odabiru za Putovanja Solo

Osamdeset posto žena putnika odabiru putovati solo svake godine, dok rezervacije po grupama također rastu stalno za 50 posto na godišnjoj razini, istaknuo je Zostel- zajednica-vodio, iskustvo-driven lanac soba-boravka.

Solo putnici – u svim spolovima – napravio 37 posto ukupnih rezervacija koje je dobio u 2019, dok je 42 posto putnika radije putovati u grupama. Također je naveo millennials i parove (21 posto) kao top putnika u posljednjih godinu dana.

“To nas čini nevjerojatno nade, pa čak i ponosniji vidjeti toliko žena uzimanje skok vjere za istraživanje različitih destinacija tijekom solo putovanja. To potvrđuje put smo svjesno odabrali slijediti stvoriti sigurno i besplatno okruženje za svakoga doživjeti putovanja, posebno za naše ženske putnike,” Dharamveer Singh Chouhan, Suosnivač i IZVRŠNI DIREKTOR Zostel, rekao je.

Tvrtka predviđa veći broj novih godina putnika da vole kratke izlete na više putovanja, a naglašavajući oteklina popularnost on-the-go, neplaniranih dužih putovanja. Taj će razvoj biti popraćen pomakom prema udaljenom radu i freelancing izboru karijere uz povećanje interakcije putnika i angažman s lokalnom zajednicom.

Zostel također očekuje da će taj trend vidjeti porast za doglednu budućnost. Tvrtka je također napomenuo sve veći naglasak na više Zostel rezervacije od strane dolaznih putnika koji žele završiti Zostel krugova diljem Himalaja, Rajasthan, Karnataka, i Kerala u jednom putovanju.

Govoreći o očekivanjima rasta, Dharamveer je komentirao: “Millennials i parovi čine većinu naših kupaca u Zostel. Završili smo 2019 na izuzetno visokoj noti s više od 2 lakh rezervacije registrirane i očekujemo naš zamah rasta privući još više putnika u svim dobnim skupinama u 2020. Vidjevši da je sljedeća generacija chill-azila je polaganje sve veći fokus na iskustveno putovanje, odlučili smo potaknuti naš portfelj otključavanjem duboke lokacije preko popularnih off-beat odmor čvorišta kao što su Himachal, Uttarakhand, Karnataka, i Kerala, među ostalima.”

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close