Infomagazine vesti

15 Brzi načini da se dodatni novac bez napuštanja day job

“Laknovac” je bijeli kit kada je u pitanju rad. Svatko ga želi, mnoge platforme to obećavaju, i rijetko je pronaći ga izvan izmišljene priče.

No, u potrazi za dodatninovac, više Amerikanaca svibanj biti idući nakon strane hustles nego što je ranije mislio, prema novom ZipRecruiter ankete provedene isključivo za poduzetnika. Iako podaci iz US Bureau of Labor Statistics sugerira da je 5,1 posto američkih radnika održao više radnih mjesta u siječnju, rezultati ankete pokazuju da svibanj biti tri puta da: Od 3.200 zaposlenih osoba anketiranih, 12,7 posto izvijestio trenutno radi dva 2,8 posto prijavilo je da rade tri. Ukupno, 21,4 posto je rekao da je tipično za njih da drže više od jednog posla istovremeno.

Od 500 ispitanika s više radnih mjesta, sedam od 10 je rekao da vide dodatni posao (e) kao “side hustles.” Ali mnogi od tih nastupa donose više od džepa promjenu: U prosjeku, ispitanici s hustle strani je rekao da je generirao 27 posto njihovih prihoda. (Za oko 18 posto njih, to prevedeno na više od $ 1,500 mjesečno.)

Ako ste u potrazi za poticaj u strani prihoda, imamo dobre vijesti – i to dolazi u obliku 15 načina da se dodatni novac bez odvikavanja na svoju glavnu plaću. (Također smo uzeli u obzir vrijednost vremena ovdje; ako moneymaking koncert traje neko vrijeme za početak plaćanja ili samo zarađuje vam džeppromjenu, odlučili smo se ne uključiti.) Od prodaje fotografija dionica do gledanja filmskih pretpregleda, evo zaokruživanja brzih načina za povećanje vaše dno crta.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close