Estradne top vesti

Zašto tvoj najbolji potez može biti jarku svoj dan posao za posao iz snova

Sljedeći izvadak je iz Knjige Kanika Tolver Career Rehab. Kupite ga sada iz Amazon | Barnes & Noble | Itunes

Nema ništa obeshrabrujuće od odlaska na posao koji mrziš svaki dan znajući da imaš san ili posao na koji ne možeš posvetiti punu pažnju. Ako ovo zvuči kao ti, odustajanje od karijere bi mogao biti najbolji potez koji si ikada napravio. Ali mislim da je važno pokušati postupno prijeći u puno radno vrijeme poduzetništva i početi graditi san dok još uvijek radite. Dok ste rehab na putu karijere rehab, možete rehab svoje poslovanje kao što razviti svoju poslovnu ideju.

Kada rehab svoje poslovanje, vi ćete razviti solidan proizvod ili uslugu prolazeći kroz sljedeće četiri faze, baš kao što bi za karijeru rehab proces:

Povezano: Pametni savjeti za postavljanje tempo na svoj novi posao

dizajn (ideation). Stvaranje ili definiranje poslovne ideje; biste utvrdili planirate li prodavati proizvode ili usluge.
Graditi (Branding). Svoju tvrtku označite logotipom, nazivom tvrtke, sloganom ili crtom oznaka. Izradite opise za proizvode ili usluge svoje tvrtke.
(marketing). Identificirati svoje klijente ili klijente i koristiti online marketinške alate, kao što su web-mjesto, društvene mreže, plaćene reklame i tehnologije pretplate na e-poštu, da biste dosegnuli trenutne i potencijalne korisnike.
Pokretanje (Prodaja). Dok pokrećete svoju tvrtku, pružate pakete, online specijale i poticaje novim korisnicima ili korisnicima koji se vraćaju.
Vaš dizajn (ideja) faza se uvijek događa u pozadini jer ste vjerojatno razmišljam o načinima za početak vašeg novog pothvata kao što se pripremiti za prijelaz iz vašeg posla. No, ostale tri faze možda će trebati malo više objašnjenja, pa pokrijmo neke od problema s kojima se možete suočiti kao vaš brand, test i pokretanje novog pothvata.

Brendijte svoju poslovnu ideju
Za većinu novih poduzetnika, branding je najteži dio pokretanja poslovanja. Možda imate ideju o tome kako želite da vaš logotip izgleda i kako bi trebao biti naziv vaše tvrtke. Ali stvaranje te vizije može biti dug i težak proces.

O pet godina prije, JA poticaj preko na vezi alat i zakonski usluge popisni ispod, što imati stvarno pomoć mene potpuno novo i zakonski štititi moj karijera treniranju posao i koji se tiče prsta tehnologija posao. Ive’ osobni iskorišten slijedeće za logotip crtati, website crtati, letci, posao registracija, i posao porez Identifikacija registracija:

Pet minuta. Najjeftiniji online freelancer platforma koja vas povezuje s logotipom dizajnera, web dizajnera, pisaca, knjiga pokriti dizajneri, mobilne aplikacije programere, itd.
99designs. Još jedna online freelance platforma koja povezuje klijente s dizajnerima, gdje ćete poslati zahtjeve dizajna za svoj projekt i više grafičkih dizajnera natjecati za vaše poslovanje.
LegalZoom. Strašan pravna tehnologija tvrtka koja će vam pomoći da registrirate svoje poslovanje, poslovni porezni ID, patenti, zaštitni znakovi, autorska prava, itd.
Trademarkia. Još jedan online pravni resurs, gdje možete pronaći odvjetnike koji će vam pomoći registrirati svoje zaštitne znakove i patente.

Na tržištu vaš proizvod ili uslugu
Nakon što izradite logotip tvrtke i web-lokaciju, bit ćete spremni za početak marketinga proizvoda ili usluga. No, prije nego što samo skočiti vani i početi prodavati svoje poslovanje, trebali sjesti i planirati marketinšku strategiju, na isti način na koji ste razvili strategiju traženja posla za sebe, i identificirati gdje su vaši potencijalni kupci, bilo online ili osobno.

Postoje mnogi besplatni marketinški alati koje možete koristiti kako bi se izvršiti svoj poslovni marketing strategije. Ispod su deset besplatnih marketinških alata koje sam koristio tijekom proteklog desetljeća:

Hootsuite. Nudi ograničen besplatan plan koji vam omogućuje upravljanje do tri profila društvenih medija. Možete zakazati do 30 postova na društvenim mrežama kako biste prodali svoje proizvode i usluge.
Poslovne stranice društvenih medija. Možete izraditi besplatan profil društvenih medija tvrtke na LinkedInu, Facebooku, Twitteru, YouTubeu i Instagramu kako biste promovirali svoju tvrtku.
Mailchimp. Besplatni alat za e-poštu za vašu web-lokaciju koji prikuplja adrese e-pošte za internetsku bazu podataka, koju možete koristiti za tržišne biltene i oglase svojim klijentima.
. Googleov alat za web analitiku može pratiti posjetitelje vaše web-lokacije iz svake države, zemlje, mobilnog uređaja i internetskog preglednika. To je odličan način za procjenu gdje se nalaze vaši klijenti, bilo gdje u svijetu.
Wordpress. Sustav za upravljanje sadržajem koji nudi besplatne teme koje će vam pomoći u stvaranju web-mjesta ili bloga za vašu tvrtku.
Yoast SEO Čep. Dodatak WordPress web stranice i blogove koji će poboljšati organsko pretraživanje ljestvici na Google, Yahoo! i Bing.
Canva, što se događa? Besplatni softver za uređivanje grafike možete koristiti za stvaranje slika za postove na društvenim mrežama, sadržaj bloga i stranice web-mjesta.
Bing mjesta za tvrtke. Besplatna usluga putem tražilice Bing koja vam omogućuje da navedete svoje poslovanje na internetu.
Google Search Console. Resurs koji vam omogućuje da pošaljete svoju web stranicu na Google tražilicu. Usluga poboljšava vaš SEO i identificira pogreške koje bi mogle potencijalno povrijediti vaše Google ljestvici.
Craigslist. Besplatna stranica koja vam omogućuje da popis proizvoda za prodaju i na tržištu svoje poslovne usluge u vašem gradu / državi, ovisno o vašoj lokaciji.

Prodaja vašeg proizvoda ili usluge

Dok se pripremate za razvod posla i udali se za svoj san, bitno je da počnete postavljati mjerne podatke o izvedbi prodaje i ciljeve za svoje proizvode i usluge. Dok još radite, pokušajte projicirati mjesečni prihod na temelju prodaje. Morate razviti prodajnu strategiju koja odgovara vašim proizvodima i uslugama. Isprobajte ovih deset načina prodaje proizvoda ili usluge:

Izradite internetsku trgovinu na web-mjestu tvrtke.
Prodajte svoje proizvode pomoću Shopify, popularne platforme za e-trgovinu.
Izradite trgovački račun na Amazonu kako biste prodali svoje proizvode.
Prodajte svoje proizvode pomoću mobilne aplikacije koja je izgrađena posebno za vašu tvrtku.
Izradite sustav koji se temelji na preporukama da biste prodali svoje usluge novim i postojećim korisnicima.
Provedite webinare uživo i video seminare i prodajejte svoje usluge na YouTubeu, Facebook live i Instagramovom IGTV-u.
Izradite saveze s drugim popularnim vlasnicima tvrtki i internetskim utjecajima te ih najtekako da dijele vaše proizvode i usluge.
Prodajte svoju stručnost marketingom svojih proizvoda i usluga na govornim angažmanima.
Prodaj svoju stručnost pojavljivanjem na popularnim podcast emisijama.
Postanite dobavljač na konferencijama i događajima kako biste sudionicima mogli prodavati proizvode i usluge.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close