Estradne top vesti

Ovi jastuci mogu vam pomoći da se bolje noćni san

Nema pretjerivanja vrijednosti dobrog noćnog sna. Za zauzet poduzetnik, san je vrh popisa u važnosti, a ipak, mnogi vlasnici tvrtki bore da biste dobili taj dobar noćni san. Između raditi do kasno i razmišljati o svim odlukama koje se moraju donijeti sutra, nije lako smiriti mozak i odlebdjeti. Ponekad ti treba mala pomoć od jastuka.

Memorijska pjena jastuci konture na vratu i glavi kako bi se osjećati kao da se odmarate na oblaku. Samo moraš pronaći onu koja ti odgovara, a mi smo izvukli dvije opcije koje bi mogle odgovarati računu.

Aloe Ice Pillow Gel

Gel za jastuk aloe ice jastučnice koristi jedinstvenu pjenu kako bi osigurao 3000 puta veći protok zraka od ostalih jastuka od memorijske pjene. Poklopac je napravljen s posebnim vlaknima koja se osjećaju odmah cool na jednoj strani i udoban i topao s druge strane, dok Sleep Cool Tehnologija radi na raspršivanju topline i držati glavu na ugodnoj temperaturi. Osim toga, jastuk koristi vodu za proširenje temperature, a ne kemikalija, što je zdravije san alternativa. Obično $109, Aloe Ice Pillow Gel je danas na prodaju za $81.99.

Alternativno, Osvježiti Pamćenje Pjena Jastuk isto tako osigurati taj mekan, cradling osjećaj od pamćenje pjena kratak vremenski razmak pod uvijetom da neki dodatni pritisak olakšanje i prozračnost. Osvježavanje je prožeto umirujućim eteričnim uljem zelenog čaja, pomažući opustiti mišiće i davati umirujuće, osvježavajuće disanje za disanje dok zatvarate oči. To je općenito preferira želudac ili leđa pragovi. Normalno $ 99, Refresh Memory Foam Jastuk je na prodaju za 73,99 dolara danas.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close